Zaterdagtickets Pukkelpop uitverkocht

De zaterdagtickets voor Pukkelpop zijn uitverkocht. Dat meldt de organisatie. Ook de combitickets en de dagtickets voor donderdag en vrijdag vliegen de deur uit. Pukkelpop waarschuwt daarom om de ticketverkoop niet te lang uit te stellen.

"De ticketverkoop loopt als een trein, wacht dus niet te lang meer als je er graag bij bent midden augustus. Zaterdagtickets zijn intussen allemaal de deur uit!", dat meldt Pukkelpop in een persbericht. Ook Camping Chill, de camping die tegenover het festivalterrein ligt, is volzet. Camping Chill is voorbehouden aan festivalgangers met een combiticket.

Pukkelpop voegt eveneens 18 nieuwe namen toe aan de affiche. Onder meer The Subs, Claptone, Full Crate, Kenji Minogue, Laston & Geo en Ilse Liebens vullen de line-up aan.

Pukkelpop vindt plaats van 16 tot en met 19 augustus in Kiewit bij Hasselt. Dagtickets voor donderdag en vrijdag zijn verkrijgbaar voor 99 euro. Een combiticket kost 199 euro.

Meest gelezen