2e Ketnet-verjaardagsshow uitverkocht, 3e show aangekondigd

Op maandag 4 december volgt er een derde show van "Throwback Thursday in het Sportpladijs". Vanochtend gingen de laatste beschikbare tickets voor de tweede Ketnet-verjaardagsshow op woensdag 29 november in minder dan 5 minuten de deur uit. Daarom hebben Ketnet en Studio 100 beslist om nog een extra show aan te kondigen, de derde al.

Tickets voor de derde show zijn vanaf nu te koop. Als de derde show ook volledig uitverkocht is, wordt er opnieuw een wachtlijst aangelegd. Mensen die geen tickets kunnen bemachtigen, kunnen zich dan ook best op deze wachtlijst registreren. 

De twintigers en dertigers die zijn opgegroeid met Ketnet zijn duidelijk vatbaar voor de nostalgie die met de verjaardagsshow gepaard gaat. Op de affiche staan onder meer Samson en Gert en Spring. Steven Van Herreweghe en Sofie Van Moll leiden het gebeuren in goede banen. Peter Van de Veire sluit de avond af met een dj-set vol hits uit de jaren 90 en 2000. 

Meest gelezen