Arlett was jarenlang op pad met Guns N'Roses: "Slash is sweet"

"Slash is sweet, yes he is." De vrouw die het zegt, kan het weten, want Arlett Vereecke heeft jarenlang als roadmanager samengewerkt met Guns N' Roses, de band die vanavond de hoofdact is van TW Classic. VRT-journalist Stijn De Groote had in de backstage van Werchter een kort gesprek met haar.

Arlett Vereecke kwam toevallig in contact met de jongens van Guns N' Roses aan het begin van hun carrière. "Er kwam een journaliste bij mij met een demo. Vrij snel daarna ging ik met hen op pad." 

In 1987 vloog ze een eerste keer met de band naar Engeland om hen te begeleiden voor enkele concerten, meteen een hele ervaring (zie video hieronder).

 

Axl Rose, Slash en co hebben een speciale plek in het hart van Arlett die nog even langer in België blijft om hun optreden op Werchter bij te wonen. "Het zijn rockers, a little bit more on the edge, speciale, maar toffe gevallen. En Slash is sweet, yes he is. Iedereen vraagt mij dat."

Guns N' Roses staat vanavond vanaf 21.10 uur op het podium van TW Classic. Volgens Arlette spelen ze drie uur lang zonder dip. En verschijnen ze zelfs op tijd op het podium. 

Meest gelezen