En plots staat er een Porsche op het strand

Ook in de mondaine badplaatsen in het zuiden van Frankrijk is het geen alledaags zicht: een dure Porsche die eenzaam en alleen op het strand is achtergelaten. Toch is dat het verrassende beeld dat de wandelaars vanmorgen op het strand van Ramatuelle, naast Saint-Tropez, te zien kregen.

Het moet allicht een heftige feestnacht geweest zijn voor de bestuurder van de Porsche met Duitse nummerplaat. Hoe kom je anders met je wagen vast te zitten op het strand met de achterste wielen bijna in het water, schrijven de plaatselijke media.

De bestuurder moet nog getracht hebben om zijn Porsche van tussen het zand te halen, getuigen de houten planken onder de wielen. Maar dat is klaarblijkelijk niet gelukt. En dus liet de bestuurder de sportwagen maar achter op het strand, wat het verrassende beeld vanmorgen gaf bij het ochtendgloren.

Het is duidelijk: ook in het zuiden van Frankrijk mogen ze zich stilaan opmaken voor een broeierig zomerseizoen.

lees ook