Slecht begin van de dag voor Lutgen: CDH-voorzitter rijdt tegen garagepoort

CDH-voorzitter Benoît Lutgen had vanmorgen een gesprek met Défi-voorzitter Olivier Maingain over nieuwe coalities voor de Waalse, Franstalige en Brusselse regering. Een gesprek dat niet gemakkelijk beloofde te worden én al meteen onder een slecht gesternte begon. Want toen Lutgen de garage van het parlement van de Franse Gemeenschap wilde binnenrijden, schatte hij de breedte van de poort iets te klein in.
Nicolas Maeterlinck

Het akkefietje bleef uiteraard niet onopgemerkt: heel wat perslui stonden Lutgen op te wachten. Voor al die draaiende camera's en flitsende fototoestellen nam de CDH-voorzitter dus zijn bocht, iets te ruim...

Lutgen kwam achteraf de schade opmeten. "Er zijn geen gewonden. Dat is al dat. Er zijn zeker kosten, maar die zal ik betalen", beloofde hij.

De schade aan de poort is er inderdaad, getuige deze persfoto.

Nicolas Maeterlinck

Bekijk het filmpje:

Meest gelezen