Dodelijke ongevallen in Wijnegem en Moorslede

Er zijn gisterenavond twee doden gevallen bij twee afzonderlijke ongevallen. In Wijnegem gaat het om een motorrijder, in Moorslede om een autobestuurder.
In Wijnegem stierf een motorrijder

Het ongeval in Wijnegem bij Antwerpen gebeurde rond 22.40 uur gisterenavond. Een motorrijder reed daar op een geparkeerde aanhangwagen van een vrachtwagen. De motor vatte vuur en de motorrijder stierf ter plaatse. De politie onderzoekt de omstandigheden van het ongeval.

Eerder op de avond gebeurde er nog een dodelijk ongeval in Moorslede in West-Vlaanderen. Een 68-jarige man belandde met zijn voertuig naast de weg en kwam tot stilstand tegen een boom. De hulpdiensten snelden ter plaatse, maar konden het slachtoffer niet meer redden. Volgens de politie werd de man vlak voor het ongeval vermoedelijk onwel achter het stuur. 

Meest gelezen