Het blijft zoeken naar de man die grote boodschap in boeken doet

Het parket van Halle-Vilvoorde ontkent de berichten dat de man of vrouw zou zijn geïdentificeerd die in de bibliotheek van Hallen tot drie keer toe en grote bodschap heeft achtergelaten in boeken en een cd. Erger nog: de dader blijkt ook in een carnavalswinkel te hebben toegeslagen.

De laatste weken bleek iemand op woensdag zijn grote boodschap in boeken of cd's achter te laten. De eerste keer dacht men nog dat het om een ongelukje ging, maar na enkele weken bleek dat er meer aan de hand was.

Schepen van Cultuur Marc Snoeck (SP.A) had het over een daad van vandalisme en liet via het stadsbestuur een klacht indienen bij de politie. 

De bibliotheek had maatregelen genomen om te verhinderen dat de dader nog eens zou toeslaan. Het toilet in de bibliotheek werd afgesloten en bezoekers moesten de sleutel vragen aan de balie. Nu blijkt echter dat de dader ook in een carnavalswinkel in Halle heeft toegeslagen.