Thaise stewardessen verwelkomen tourende Britney Spears met eigen "Toxic"-clip

Hoe verwelkom je een popster die op tournee is in je land? Met een eigen versie van een iconische videoclip, dachten enkele Thaise stewardessen. De Aziatische tournee van Britney Spears inspireerde hen tot een cover van "Toxic", een van Spears' meest populaire nummers. Een leegstaand vliegtuig en wat vrije tijd: meer had de crew van Nok Air niet nodig.

In de populaire clip van "Toxic" speelt Spears een stewardess, die een undercoveragente blijkt te zijn. De beelden van de Amerikaanse popzangeres die haar job aan boord van een vliegtuig bijzonder sensueel uitvoert, boden de crew van de Thaise lagekostenmaatschappij Nok Air inspiratie voor een eigen versie, ter ere van de optredens van Spears in hun land. Het moet gezegd: ze hebben de beelden wel érg goed bekeken. Een leeg vliegtuig, een korte pauze en het fiat van het management van Nok Air: meer hadden de enthousiaste stewardessen niet nodig.

(lees voort onder de video)

Britney Spears is momenteel op tournee in Azië. Afgelopen weekend gaf ze twee optredens in de Thaise hoofdstad Bangkok, de komende dagen treedt la Spears onder meer nog op in Hong Kong en Singapore. Het internet smult de laatste dagen van verschillende Aziatische versies van enkele nummers en clips van de Amerikaanse zangers, het ene al succesvoller dan het andere.

Ook de voorbije jaren bleek "Toxic" vaak een bron van vertier en inspiratie bij cabinepersoneel van andere luchtvaartmaatschappijen. Onder meer personeelsleden van El Al en Air Asia waanden zich - met wisselend succes - al even Britney Spears.

Ter vergelijking: de originele "Toxic"-clip