Waldeks verdwijning houdt 1,4 miljoen "Thuis"-kijkers voor de buis

De seizoensfinale van de Eén-serie "Thuis" is door 1,4 miljoen kijkers bekeken. De laatste uitzending voor de zomervakantie is met ruim 58.000 gestarte afleveringen op VRT NU het tot nu toe meest bekeken VRT-programma op het onlineplatform sinds de start ervan in januari 2017.
1,4 miljoen kijkers zagen Waldek ontwaken in een kelder.

Vrijdag kende "Thuis" zijn seizoensfinale. 1.404.505 kijkers volgden de dubbelaflevering waarin de verdwijning van het personage Waldek Kozinsky centraal stond. Het voorbije tv-seizoen van de serie is trouwens erg goed te noemen: elke aflevering haalde minstens een miljoen kijkers.

Best bekeken aflevering ooit van "Thuis" blijft wel de seizoensfinale van 2015. Toen keken 1.566.082 mensen naar het jubileumfeest van Frank en Simonneke dat met de zelfmoordpoging van Luc dramatisch afliep.

De laatste uitzending vrijdag is met ruim 58.000 gestarte afleveringen op VRT NU het tot nu toe meest bekeken VRT-programma op het onlineplatform sinds de start ervan in januari 2017. De fans kunnen vanaf vandaag elke maandag op VRT NU een hele finaleweek van de voorbije seizoenen bekijken.