Fietser met elektrische fiets overleden na aanrijding met gewone fietser

Een fietser die met een elektrische fiets* reed en die vanmorgen levensgevaarlijk gewond is geraakt bij een aanrijding met een gewone fiets, is bezweken aan die verwondingen.

Een gewone fietser en een fietser met een elektrische fiets reden elkaar voorbij op de Kattendijkbrug in Antwerpen. De twee fietsers haakten in elkaar en vielen. Bij die valpartij raakte de man die met de snelle elektrische fiets reed levensgevaarlijk gewond. Hij is bezweken aan zijn verwondingen.

*In eerste instantie was sprake van een fietser met een gewone fiets en een fietser met een speed pedelec (een elektrische fiets die tot 45 kilometer per uur kan halen). Intussen blijkt dat het om een gewone fiets en een elektrische mountainbike gaat.