Video player inladen ...

26.000 bezoekers voor 23e editie Pennenzakkenrock

Op het provinciaal recreatiedomein Zilvermeer in Mol zijn ruim 26.000 bezoekers geteld op de 23e editie van Pennenzakkenrock, de traditionele muzikale afsluiter van het schooljaar voor kinderen en tieners (8 tot 14 jaar).

Het overgrote deel was via de school ingeschreven en werd begeleid door leerkrachten, maar er waren ook heel wat ouders die individueel met hun kinderen naar het Zilvermeer afzakten.

De organisatie heeft het over "één van de drukste edities ooit". Er waren 23.000 kinderen en met de ouders, leerkrachten en crew bijgerekend, komt de organisatie op 26.000 bezoekers. "Het was even spannend omdat er slecht weer voorspeld werd, maar buiten een beetje regen in het begin, is het uiteindelijk goed meegevallen", luidt het.

Op het programma stonden onder meer Dean, Laura Tesoro, Gers Pardoel, De KetnetBand en Regi.