Geen zin in Rock Werchter? Dit zijn enkele alternatieven

Dit weekend zijn alle ogen gericht op Rock Werchter. Maar waar kan u naartoe als u geen zin heeft in dit festival? Wij geven een paar alternatieven.

Eerbetoon aan Dario Fo

In 1997 ontving Dario Fo De Nobelprijs voor de Literatuur voor zijn “buitengewoon talent en voor zijn politiek en sociaal toneelwerk”. Twintig jaar later kan u op vrijdag 30 juni in Antwerpen naar een literair en muzikaal eerbetoon aan de vorig jaar overleden Dario Fo.

 

Klik hier voor meer informatie

Zonnekijkdagen

Op zondag 2 juli kan je in Vlaanderen op meer dan 20 kijkposten terecht om naar de Zon te kijken. Met speciale filters en bijzondere telescopen kan je de Zon ontdekken op een veilige manier. Bekijk het zonneoppervlak en alle details van dichtbij en ontdek zelf hoe actief de Zon wel is!

 

Klik hier voor meer informatie

Kunstenfestival Watou

Vanaf zaterdag 1 juli kan je in het grensdorp Watou terecht voor de 37ste editie van Kunstenfestival Watou. Met als overkoepelend thema 'over alleenigheid en ondraaglijke eenzaamheid' brengen ze opnieuw verzamelde verhalen van kunstenaars en dichters samen. Als bezoeker volg je een parcours langsheen elf locaties en treft er een symbiose van beeldende kunst en poëzie aan.

 

Klik hier voor meer informatie

Rosas brengt ‘Rosas danst Rosas’ terug op scène

Vanaf zaterdag 1 juli 2017 staat de voorstelling een hele maand op het programma tijdens de Zomer van Antwerpen.

 

Klik hier voor meer informatie

Summerfestival

Het Summerfestival op zaterdag 1 en zondag 2 juli is een Belgisch muziekfestival in Antwerpen dat elektronische muziek programmeert.

 

Klik hier voor meer informatie

Festival PERPLX

Festival PERPLX in Kortrijk is 3 dagen (vrijdag 30 juni en zaterdag 1 en 2 juli) lang het Europees circuswalhalla met uitzonderlijke voorstellingen.

 

Klik hier voor meer informatie

Couleur café

Couleur Café is een driedaags (vrijdag 30 juni, zaterdag 1 en zondag 2 juli) urbanmusicfestival in Brussel met funk, hiphop, reggae, dance, dub, soul, latin, blues en rock.

 

Klik hier voor meer informatie

Copacabana

Copacobana Festival is een gratis parkfestival voor jong en oud in Gent. Het park is 3 dagen lang (vrijdag 30 juni, zaterdag 1 en zondag 2 juli) omgetoverd tot een sfeervol geheel, waar je kan genieten van muziek, theater, dans, workshops en nog veel meer !
 

Klik hier voor meer informatie

Bezoek aan het zeilschip Juan Sebastián Elcano

Dit opleidingsschip van de Spaanse marine, is te bezichtigen op vrijdag 30 juni, zaterdag 1 en zondag 2 juli in Antwerpen Met haar vier masten is het schip een indrukwekkende verschijning en behoort het tot de grootste tall ships ter wereld (123,8 meter lengte in totaal).

 

Klik hier voor meer informatie

 

Virtuele toer onder de bolhoed

Op het strand ter hoogte van het Casino van Knokke word je vanaf vrijdag 30 juni volledig ondergedompeld in de magische  René Magrittesfeer, met de Belfius Magritte Virtual Reality Tour.

 

Klik hier voor meer informatie