Colruyt roept pistachenoten terug na vaststelling salmonella

Colruyt vraagt zijn klanten om de pistachenoten van Boni Selection niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel, nadat er salmonella in de noten werd aangetroffen. Het gaat om de ongepelde, geroosterde en gezouten pistachenoten van 750 gram van Boni Selection met houdbaarheidsdatum 10/03/2018.

Colruyt Belgie, Colruyt Luxemburg en Collect & Go roepen hun klanten op om de ongepelde, geroosterde en gezouten pistachenoten (750 gram, Boni Selection) met houdbaarheidsdatum 10/03/2018 niet te consumeren. Er werd salmonella in aangetroffen.

Het product is uit de winkelrekken gehaald en Colruyt roept de consumenten op om het product terug te brengen naar de winkel. De klanten zullen worden terugbetaald.

De mogelijke symptomen van een salmonellabestemming zijn koorts, buikkrampen en diarree. De symptomen doen zich meestal voor binnen de 12 tot 48 uur na besmetting. Wie deze symptomen vertoont, wordt aangeraden contact op te nemen met zijn huisarts.