Zussen Jenner halen controversiële T-shirts uit de handel

"Oneerbiedig, walgelijk en smakeloos" Zo reageerde de moeder van de in 1997 overleden rapper Notorious B.I.G. op de nieuwe kledinglijn van de zusjes Jenner. Kylie en Kendall, vooral gekend van de realitysoap "Keeping up with the Kardashians", hadden hun eigen gezicht geplakt op foto’s van onder meer Notorius B.I.G., Tupac, Pink Floyd en Led Zeppelin. Ze boden deze "vintage T-shirts" op hun website aan tegen de prijs van 125 dollar. Maar de kritiek deed hen nu de T-shirts uit de handel te nemen.

Er volgden ook excuses op Twitter: "Deze ontwerpen waren niet goed doordacht en we bieden onze oprechte excuses aan aan eenieder die zich gekwetst voelt, met name aan de nabestaanden van de artiesten. We zijn grote fans van hun muziek en het was nooit onze bedoeling oneerbiedig te zijn tegenover deze culturele iconen. We hebben de T-shirts uit de handel laten nemen en alle foto’s daarvan van onze website verwijderd. We zullen leren uit deze fout en nogmaals, onze welgemeende excuses."

De heisa had betrekking op volgende T-shirts, een initiatief dat hen dus niet in dank werd aangenomen:

Of hiermee de zaak helemaal afgehandeld is, is niet duidelijk. De advocaat van de erfgenamen van Notorius B.I.G liet aan celebritywebsite People immers weten dat "dit voorval nog een oplossing moet krijgen".