BEKIJK: De eerste teaser van de 3e "Kampioenen"-film

Filmproducent Independent Films heeft een officiële teaser vrijgegeven van de derde "Kampioenen"-film. Die speelt zich onder meer af in Centraal-Afrika. Net als bij de vorige film is de regie in handen van Jan Verheyen.

"F.C. De Kampioenen 3 - Forever": dat is de titel van de derde "Kampioenen"-film na "F.C. De Kampioenen 2: Jubilee general" (2015) en "F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant" (2013). De film komt eind dit jaar in de zalen, maar nu al geeft Independent Films een eerste teaser vrij.

(Lees voort onder video)

Zoals bekend speelt deze derde film zich grotendeels af in Centraal-Afrika waar de Kampioenen op zoek gaan naar nieuw talent om hun ploeg te versterken. De eigenlijke opnames van deze scènes vonden om logistieke redenen evenwel in Zuid-Afrika plaats.