Trump slaat CNN in elkaar in weer maar eens opvallende tweet

Dat zijn gebruik van Twitter zeker de voorbije week erg onder vuur lag, lijkt de Amerikaanse president Donald Trump hoegenaamd niet te deren. Aan de lading omstreden tweets van de voorbije dagen, heeft hij er nu nog een opvallende toegevoegd.
Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.

In het korte filmpje is te zien hoe Trump in de marge van een worstelwedstrijd een man in elkaar slaat wiens hoofd bedekt is met het CNN-logo.

Aan het eind van het filmpje wordt CNN ook nog eens omgedoopt tot FNN, wat volgens de president een afkorting is voor Fraud News Netwerk, zoals hij gisteren al tweette.

Volgens Amerikaanse media is het filmpje gebaseerd op een in scène gezette worstelpartij uit 2007 tussen Trump en de miljardair Vince McMahon.

Het filmpje komt aan het einde van een week waarin de Amerikaanse president onder vuur lag wegens een reeks omstreden tweets. Zo had hij de presentatoren van een talkshow beledigd. Trump heeft die kritiek intussen beantwoord met het argument dat zijn gedrag op de sociaalnetwerksite "modern presidentieel" is.