Brides of Lucifer na succesvolle passage op Graspop ook in de AB

De succesvolle passage van Brides of Lucifer op het metalfestival Graspop krijgt een vervolg. De band met Scalameisjes als zangeressen treedt op 21 januari 2018 op in de AB in Brussel, zo heeft concertorganisator Livenation aangekondigd op Instagram.

De Scala-zangeressen en hun band waren wellicht de meest opvallende artiesten op de affiche van Graspop. De 13 (vrouwelijke) stemmen en de 6 (mannelijke) bandleden -onder wie Koen Buysse van Zornik- brachten als Brides of Lucifer een verrassende en gesmaakte metalshow. Lees hier het verslag van hun concert op het festival.

De passage op Graspop krijgt dus in januari volgend jaar een vervolg in de AB. Of er nog andere concerten op de agenda staan, is voorlopig nog onduidelijk.

VIDEO: Brides of Lucifer op Graspop: een fragment van Iron Maidens "Fear of the dark"

Meest gelezen