CNN-logo na vechtpartij met Trump: "He grabbed me by the pixel"

"Ik ben nog altijd gechoqueerd dat hij ‘grabbed me by the pixel’. Om nog te zwijgen over het feit hoe moeilijk het is om aan een volwassene uit te leggen dat de leider van de vrije wereld je in een gif geslagen heeft." Het CNN-logo dat in de marge van een worstelwedstrijd door VS-president Donald Trump aangevallen werd, heeft voor het eerst gereageerd. Die reactie komt niet van CNN zelf, maar van de Australische komiek Mark Humphries van tv-zender SBS. Het filmpje ging de afgelopen uren viraal, met op de Facebookpagina van "Occupy Democrats" alleen al bijna 3,5 miljoen views.

Het filmpje probeert in ieder geval de problemen van journalisten die voor CNN werken op een duidelijke en tegelijkertijd grappige manier weer te geven. "Trump zegt dat CNN leugens verkoopt. Om eerlijk te zijn, dat is waar. CNN heeft bericht over de leugens van Trump aangaande het geboortebewijs van Obama, aangaande het aanwezige publiek op zijn eedaflegging,… Hoeveel tijd heb je nog? We hebben het proberen weg te lachen. Maar dan verhuisde het pesten naar de werkvloer", aldus het CNN-logo.

Humphries aan Buzzfeed News: "We hebben een tiental uren aan de video gewerkt. Het was verbazingwekkend hoe snel we dit afgehandeld hebben. Ik wil daarbij niet te veel denken aan het feit dat onze succesvolste video ooit er eentje is waarbij je mijn gezicht niet ziet."

De video is dus niet van CNN, maar "had wel van CNN kunnen zijn":

De reactie van het CNN-logo wordt in ieder geval erg gesmaakt op sociale media:

Meest gelezen