Gortdroge oproep van politie gaat viraal: is deze koffer vol geld van jou?

In een opvallende oproep op Facebook en Twitter gaat de Australische politie op zoek naar de eigenaar van een koffer gevuld met geld, véél geld. Wie meent de eigenaar te zijn van het fortuin (1,05 miljoen euro) wordt vriendelijk verzocht contact met hen op te nemen.

In een grootschalig drugsonderzoek deed de politie een inval in een opslagplaats in Wetherill Park. Het is daar dat de koffer werd gevonden.

"We hebben een verzoek ingediend om dit geld als niet-opgeëist te verklaren", zegt de politie op Facebook., gevolgd door het gortdroge zinnetje: "Maar als je meent dat die koffer van jou is, dan hebben we heel graag een gesprek met jou."

Het opvallende bericht werd op de Facebookpagina al ruim 5.000 keer gedeeld. Voorlopig is de eigenaar nog steeds spoorloos.

Meest gelezen