Willy Naessens gaat op 1 knie voor Marie-Jeanne: "Het wordt een groot feest"

Topondernemer Willy Naessens (78) heeft zijn vriendin Marie-Jeanne ten huwelijk gevraagd. De toekomstige mevrouw Naessens vierde vandaag haar 67e verjaardag én ging bovendien precies 50 jaar geleden aan de slag als secretaresse in het bedrijf. Een mooier cadeau dan een huwelijksaanzoek kon Willy Naessens zijn Marie-Jeanne naar eigen zeggen niet geven.

Op de hoofdzetel van de Willy Naessens Group in Elsegem stond vandaag een verrassingsfeest gepland voor de dubbele verjaardag van Marie-Jeanne. "Maar wat kon ik haar geven voor haar verjaardag? Ze heeft al alles", vertelt Willy Naessens aan onze redactie. "Dus heb ik haar gevraagd om mijn vrouw te worden."

Naessens ging daarvoor zelfs op de knie, in het bijzijn van zo'n honderd familieleden, vrienden en werknemers. Een geëmotioneerde Marie-Jeanne zei volmondig "ja" op het verzoek. "Uiteraard", aldus een overgelukkige Willy Naessens. "Het is ook een vorm van erkentelijkheid van mijnentwege voor haar. Marie-Jeanne werd vandaag namelijk precies 50 jaar geleden mijn secretaresse."

Het koppel - bekend van het Vier-programma "The sky is the limit" - zal elkaar volgend jaar op de verjaardag van Marie-Jeanne het ja-woord geven. "En het wordt een groot feest", belooft Naessens. "Met minimum 50 koppels in de suite."

Meest gelezen