"Boom shakalaka": 5-jarige dochter rapt mee op album van papa Jay Z

De opvolging lijkt verzekerd voor de Amerikaanse rapper Jay Z. Op een bonustrack van zijn nieuwe album is te horen hoe zijn vijfjarige dochter Blue Ivy Carter 45 seconden het beste van zichzelf geeft.
Blue Ivy met haar moeder Beyoncé.

De nieuwe plaat 4:44 van Jay Z werd vorige week al online gelanceerd, maar het album kwam fysiek pas vandaag in de winkelrekken te liggen. En bij die fysieke uitgave zijn ook drie bonustracks. Een ervan is getiteld: "Blue's Freestyle/We Family".

Een zeer passende titel, zo blijkt. Want gedurende 45 seconden horen we de dochter van Jay Z en Beyoncé freestylend rappen. Vooral de "Boom shakalaka/Boom shakalaka/Everything in shaka/Everything in faka" toont dat het meisje het talent van haar vader mooi geërfd heeft (zie tweet).

Het is overigens niet het debuut van Blue Ivy. In 2012 waren haar geluidjes als pasgeboren al te horen in het lied "Glory" van haar vader. Op het internet reageren fans alvast enthousiast op de rappende vijfjarige. 

Meest gelezen