Als het een nieuwsanker even te veel wordt…

Het zat nieuwsanker Doug Fernandez van tv-zender KOAT Action News woensdag duidelijk niet mee toen hij een reportage moest aankondigen van een schietpartij in Albuquerque, VS. De aangekondigde rechtstreekse verbinding kwam niet onmiddellijk en dus maakte Fernandez zich op om naar een ander nieuwsitem over te gaan. Toen dook de reporter ter plaatse toch plots op. Voor Fernandez reden genoeg om zijn ongenoegen te uiten en er, althans even, de brui aan te geven.

De camera in de studio richtte zich, opnieuw door technisch falen, even terug op Fernandez die ostentatief met zijn ogen rolde, zijn papieren de lucht insmeet en het opstapte:

Nieuwswebsite Mashable concludeerde alvast met: "We've all been there, Doug. We get you." Reacties die ook op sociale media terug te vinden waren:

Meest gelezen