Ringo Starr viert 77e verjaardag met nieuw lied "Give more love"

Ex-Beatle Ringo Starr viert vandaag zijn 77e verjaardag. Ter gelegenheid daarvan stelde de drummer van de "Fab Four" het lied "Give more love" voor, de titel track van zijn nieuwe album dat in september verschijnt.

In "Give more love" roept Ringo op tot meer liefde in de wereld. Het poplied doet erg denken aan het typische geluid van de Beatles van destijds. U kunt een fragment hier beluisteren.

Het album zelf - het 19e van Ringo Starr - komt op 15 september uit. Paul Mc Cartney heeft ook zijn bijdrage geleverd, met twee liedjes. Een langverwachte nieuwe samenwerking tussen de beide ex-Beatles.

Ook het werk van de gitarist van de Eagles Joe Walsh, Dave Stewart van Eurythmics en Steve "Luke" Lukather van Toto zal te horen zijn op het album.

Ter gelegenheid van zijn verjaardag had Ringo Starr zijn fans zoals gewoonlijk opgeroepen om het traditionele vredesteken te maken. Filmpjes van over de hele wereld zijn daarvan te zien op de Facebookpagina. 

Meest gelezen