Twee zwaargewonden bij ongeval met vluchtmisdrijf in Wondelgem

Bij een ongeval met vluchtmisdrijf in Wondelgem in Oost-Vlaanderen zijn twee zwaargewonden gevallen. Een auto moest plots uitwijken voor een vrachtwagen en belandde op de middenberm tegen een verlichtingspaal. De twee inzittenden van de cabrio zijn zwaargewond. De chauffeur van de vrachtwagen is doorgereden.

In Wondelgem in Oost-Vlaanderen zijn twee zwaargewonden gevallen bij een verkeersongeval. Een cabrio moest plots uitwijken voor een vrachtwagen en belandde op de middenberm van de Industrieweg tegen een verlichtingspaal.

De vrachtwagen kwam van Mariakerke en reed in de richting van Zelzate. Plots sloeg de vrachtwegen linksaf om naar een van de bedrijven langs de Industrieweg te rijden. De cabrio moest uitwijken en belandde tegen de middenberm.

De twee inzittenden in de auto zaten in het wrak gekneld en moesten door de brandweer bevrijd worden. De chauffeur van de vrachtwagen pleegde vluchtmisdrijf.

Meest gelezen