Alle 60.000 tickets voor Ed Sheeran in minder dan 1 uur uitverkocht

Het concert van Ed Sheeran in Werchter is helemaal uitverkocht. In een uur tijd gingen alle 60.000 tickets voor het concert op 1 juli 2018 de deur uit. Dat meldt concertorganisator Live Nation.
Lies Borgers

Fans van de Britse zanger zaten vanochtend om 11 uur massaal achter hun computers om tickets te kunnen bemachtigen voor het concert van Ed Sheeran in het festivalpark van Werchter. Wie een ticket van 75 euro wilde bemachtigen, moest online in de virtuele wachtrij staan aanschuiven.

Amper een uur nadat de ticketverkoop begon, om 12 uur, meldde concertorganisator Live Nation dat alle kaartjes de deur uit waren. Het concert staat los van Rock Werchter, want dat vindt volgend jaar plaats van 5 tot en met 8 juli.

Sheeran trad in april nog op in ons land, in het Sportpaleis. Dat concert was in amper 2 minuten uitverkocht.

Extra concert in Nederland

In Nederland was er vanochtend ook een stormloop op kaartjes, voor een concert van Sheeran in de Amsterdamse Johan Cruijff Arena , op 28 juni 2018. 

Omdat deze tickets ook in een mum van tijd uitverkocht waren, heeft concertorganisator Mojo beslist om een tweede concert te in te lassen, op 29 juni.

Meest gelezen