Seksuologe Kaat Bollen is mama geworden van Cas en Sam

Seksuologe Kaat Bollen (31) is mama geworden van een tweeling. Cas en Sam, een jongen en een meisje, kwamen eerder deze week ter wereld, zo heeft Bollen laten weten via Instagram.
Kaat Bollen en haar echtgenoot Ian Thorne.

"Onze twee grote liefdes. Dat de afgelopen dagen de zwaarste, mooiste, meest romantische, minst romantische, meest ingrijpende dagen van m'n leven waren. En dat ik m'n man nu nog liever zie", schrijft Bollen bij een foto van de tweeling op Instagram.

Kaat Bollen stapte in de zomer van 2015 in het huwelijksbootje met haar Nederlandse verloofde Ian Thorne. Cas en Sam zijn hun eerste kinderen. Dat ze zwanger was van een tweeling, had ze eerder al bekendgemaakt.

Bollen is bekend van haar werk voor verschillende Vlaamse zenders. Ze schreef ook verschillende boeken, onder meer "Het borstenboek" en "Boek der lusten". Ze is ook de seksueel experte van het MNM-programma "Generation M".

Meest gelezen