Inbreker verdrinkt 4 puppy's in een emmer met een tuinslang

In Heesch bij Oss, een stad tussen Nijmegen en 's Hertogenbosch in Nederland, heeft een inbreker afgelopen nacht enkele puppy's gedood. De bewoonster hoorde vannacht gerommel en belde de politie. Toen die ter plaatse kwam en duidelijk was dat er enkele puppy's vermist waren, deden de opgetrommelde agenten in een afgedekte emmer in de tuin een gruwelijke ontdekking.

Om 0.30 uur afgelopen nacht heeft de bewoonster gerommel gehoord in haar huis. Ze heeft daarop de politie verwittigd. "Toen de politie ter plaatse was, troffen ze een achterdeur aan waarvan een hor kapot was gesneden", meldt de lokale politie. "De bewoonster zag onmiddellijk dat ze 4 van de 6 pups miste uit haar woning. Buiten zagen de agenten een emmer staan die was afgedekt met een doek. In de emmer hing een tuinslang."

Toen de agenten de doorweekte doek weghaalde, kwamen ze tot de ontdekking dat er 4 pups van 3 weken oud waren verdronken in de emmer. "Helaas konden de agenten voor de pups niets meer doen", klinkt het voorts. Wie er iets van heeft gezien, wordt opgeroepen zich te melden. De politie laat voorts weten dat de inbreker wellicht niets heeft meegenomen.

Meest gelezen