Na 13 jaar gaat het alarm in de muur niet meer af

Bij Jerry en Sylvia Lynn, een Amerikaans koppel, gaat er niet langer elke avond een alarm af in de muur. De digitale wekker die vastzat sinds 2004 is verwijderd door enkele hulpvaardige medewerkers van een installatiebedrijf van airconditioning.

Jerry en Sylvia Lynn haalden enkele weken geleden het wereldnieuws nadat een lokaal nieuwsitem over een wekker in hun muur die elke avond op hetzelfde tijdstip afging, internationaal werd opgepikt.

Hoe kwam de wekker daar terecht? In september 2004 liet de man des huizes tijdens een klusje in huis een wekker vallen in een ventilatiegat. Hij dacht dat het toestel het na enkele maanden wel voor bekeken zou houden, maar dat was niet het geval. En omdat het geluid hen na een tijdje niet meer stoorde, lieten ze de wekker maar zitten. Lees hier het artikel.

Enkele medewerkers van een installatiebedrijf voor airconditioning zijn het koppel nu te hulp gekomen. Het kostte hen niet veel moeite om via de garage de wekker weg te halen uit de muur. De batterij van het toestel bleek na al die jaren wat gecorrodeerd, maar voor het overige is er weinig aan te zien. Het koppel gaat de wekker een ereplaats geven in hun huis, zo laten ze weten aan lokale zender CBS Pittsburgh.

Meest gelezen