Saskia De Coster kiest voor "eeuwige jeugd" bij Das Mag Uitgevers

Schrijfster Saskia De Coster stapt over naar Das Mag Uitgevers. Dat heeft de uitgeverij bekendgemaakt in een persbericht. "Das Mag en ik zijn voor elkaar gemaakt: we denken allebei niet volgens vooropgezette regels", zegt De Coster in een persbericht.

"Grenzen moet je overschrijden - dat doe ik in mijn werk ook het liefst", vervolgt de schrijfster. "Das Mag symboliseert de eeuwige jeugd in het literaire landschap: het beste anti-roestmiddel tegen een afgeroest mechanisme." Das Mag is ook de uitgeverij van Lize Spit, Jelle Brandt Corstius en Maartje Wortel.  

Haar nieuwe roman zal over moderne vormen van ouderschap gaan: "Maar dan wel op mijn eigen manier. Een niet-traditioneel moeder-zoon-verhaal." 

De Coster schreef al zeven boeken waaronder "Held", "Dit is van mij", Wij en ik" en "Wat alleen wij horen". Het werk van De Coster is vertaald in 10 talen.