Goens: "Sabine Hagedoren in "Het huis", een van de sterkste afleveringen ooit"

Ook VRT-weervrouw Sabine Hagedoren zal dit najaar te zien zijn in "Het huis" van Eric Goens. Het derde seizoen van het populaire tv-programma werd opgenomen in Zuid-Afrika. Goens maakte het nieuws bekend in "Plage préférée" op Radio 2.
© VRT 2011 Bart Musschoot

Vorige zomer verloor de echtgenoot van Sabine Hagedoren zijn lange strijd tegen een slepende ziekte. Eric Goens is nog steeds zwaar onder de indruk van haar verhaal: "Het haar op mijn armen komt er nog altijd recht van als ik erover praat."

"Ik denk dat iedereen het verhaal van Sabine wel kent", zegt Goens. "Ze heeft er tot vandaag nog nooit over gepraat, maar nu doet ze haar verhaal. Het is afschuwelijk, maar tegelijkertijd heel erg mooi. Ze praat erover op een heel mooie, warme manier."

En het bezoek van Sabine liet niet alleen bij Eric Goens een diepe indruk na. "Ik herinner me dat ik na een opname de regiekamer binnenstapte en dat er mensen tranen met tuiten zaten te huilen. Het is niet om reclame te maken, maar dit is een van de sterkste afleveringen ooit van "Het huis"."

Enkele dagen geleden raakte al bekend dat ook zevenkamper Nafi Thiam te zien zal zijn in het programma waarin bekende mensen 24 uur lang hun intrek nemen in een huis en voor het oog van de camera hun ziel blootleggen. 

Meest gelezen