"Tarantino werkt aan film over Charles Manson"

Quentin Tarantino werkt aan een nieuwe film over Charles Manson. Dat melden de vakbladen The Hollywood Reporter en Variety. De Amerikaanse regisseur zou het scenario voor de film al klaar hebben en hij zou ook zelf regisseren. Wie in de film zal meespelen, is nog niet duidelijk.

De Manson-moorden zouden de basis vormen voor de film. Op 8 augustus 1969 vermoordden enkele volgelingen van Charles Manson actrice Sharon Tate, de 8 maanden zwangere echtgenote van regisseur Roman Polanski, en de 4 andere mensen die op dat moment bij haar in huis aanwezig waren. Manson en zijn handlangers werden twee jaar na de feiten elk tot meervoudige levenslange gevangenisstraffen veroordeeld. 

Het is nog niet duidelijk of de film het verhaal van de moorden zal vertellen of dat het als achtergrond dient voor andere verhalen. 

Wie er in de film zal meespelen, is ook nog niet duidelijk. De namen van Brad Pitt, Jennifer Lawrence worden wel al gefluisterd. De opnames zouden in de zomer van 2018 beginnen. 

De meest recente film van Tarantino was de western "The hateful eight". Eerder maakte hij ook al films al "Pulp fiction" en "Inglourious basterds".