"In zwemmen hadden we daarna geen zin meer"

"Hey, snakey snakey." Op deze boot dacht men aanvankelijk nog enige pret te beleven, toen een ratelslang in hun nabijheid begon rond te zwemmen. Maar het giftige reptiel wilde mee op de boot en daardoor sloeg het enthousiasme bij de opvarenden enigszins om. Ze probeerden zo snel mogelijk weg te varen, maar de slang gaf zich niet zomaar gewonnen. Kreten van plezier werden zo kreten van pure schrik.

Het voorval deed zich afgelopen weekend voor op Folsom Lake, Californië. Een van de opvarenden was de 19-jarige Anthony Baciocco. "Het was heus wel een grote slang en hij reageerde behoorlijk agressief. Zwemmen zat er na dat voorval niet langer in. Dat hadden we wel gehad die dag", aldus de jongeman op Inside Edition.

Uiteindelijk moest de slang zich gewonnen geven, tot grote opluchting van de opvarenden:

lees ook