Paul Weller is voor de 8e keer vader geworden

Paul Weller en zijn echtgenote Hannah Andrews zijn opnieuw vader en moeder geworden van een dochter Nova. Het is hun derde kind samen. Voor de Britse muzikant bekend van The Jam en The Style Council is het al zijn achtste kind.
AP2008

"De familie Weller is trots de geboorte van baby Nova te kunnen aankondigen." Met die woorden maakt Weller op zijn website bekend dat zijn vrouw Hannah Andrews van hun derde kind is bevallen. Het meisje kwam afgelopen zaterdag ter wereld.

Nova is het derde kind voor Weller en Andrews samen na hun tweeling John Paul en Powie die begin 2012 is geboren. Uit vorige relaties heeft Weller al 5 kinderen wat van Nova zijn achtste kind maakt.

Weller is bekend van de bands The Jam en The Style Council. In mei kondigde hij aan dat hij samen met Noel Gallagher aan een potentieel Bondlied werkt.