Beyoncé toont tweeling Sir en Rumi aan de wereld

Wereldster Beyoncé heeft via Instagram voor het eerst een foto gedeeld van de tweeling die zij en haar man Jay-Z vorige maand gekregen hebben. Sir en Rumi, zo heten de twee kindjes, zijn intussen een maand oud.

Sir en Rumi Carter zijn vandaag precies één maand oud geworden, zo schrijft Beyoncé bij de foto. Dat betekent dat ze op 13 juni geboren zijn (uurverschil met het VS, red.). Tot nog toe hadden Beyoncé en Jay-Z nog niets officieel bekendgemaakt over de geboorte. De namen Sir en Rumi waren al uitgelekt in de pers maar nog niet bevestigd. De grote zus van de tweeling, Blue Ivy, is intussen vijf jaar oud.

De foto van Beyoncé die de baby's vasthoudt, is gemaakt in dezelfde stijl als die waarmee ze het nieuws aankondigde van de zwangerschap. Die foto heeft een recordaantal van meer dan 11 miljoen likes verzameld op Instagram.