Donnie Wahlberg: "Wie mij in de watten legt, die wordt beloond"

Na een lang dagje opnames voor de tv-serie "Blue bloods", intussen al aan zijn achtste seizoen toe, deed acteur Donnie Wahlberg, die ook deel uitmaakt van de boyband New Kids on the Block, woensdag een tussenstop op weg naar een concert in een filiaal van de restaurantketen Waffle House. Dat beviel hem daar blijkbaar zo goed dat hij het personeel bedankte met een wel erg genereuze fooi.

Het was in het Waffle House in Charlotte, North Carolina, dat Donnie Wahlberg, die de oudere broer is van Mark Wahlberg (zie foto hieronder), danig onder de indruk geraakte van de bediening. Zo liet hij op Facebook dan ook weten: "Mijn moeder werkte als serveerster en mijn vader heeft jarenlang achter de bar gestaan. Als ik dan een Waffle House binnenstap en het personeel me daar als een koning behandelt, weet dan dat ik hen als koninginnen zal behandelen."

Uiteindelijk moest Wahlberg een rekening betalen van 82,60 dollar, maar hij dikte die aan met een fooi van liefst 2.000 dollar (1.750 euro). Daarnaast beloofde hij hen ook nog tickets voor een optreden van New Kids on the Block.

"Onze lieve serveerster bleef maar bibberen van opwinding, toen ze Donnie koffie inschonk", aldus Alison Kalama op CNN. Het is niet de eerste keer dat Wahlberg zijn waardering toont voor restaurantpersoneel, maar zijn fooi was dit keer wel erg genereus:

lees ook