Stuntman "The walking dead" sterft na zware val op de set

In Atlanta is John Bernecker overleden. Hij was een stuntman en raakte eerder deze week zwaargewond na een val op de set van "The walking dead". De opnames van het 8e seizoen van de populaire zombiereeks zijn stilgelegd.

Het tragische ongeval vond afgelopen woensdag plaats op de set van "The walking dead" in de buurt van Atlanta. Bernecker viel naar verluidt van een balkon op een vloer van beton ruim 6 meter lager. Hij raakte zwaargewond en werd meteen met een helikopter naar een ziekenhuis elders in de stad gebracht. Daar is hij uiteindelijk aan zijn verwondingen overleden, zo melden Amerikaanse media.

De zender AMC die de populaire zombiereeks maakt, heeft de opnames van het 8e seizoen meteen stilgelegd. Het is niet duidelijk hoe lang dat zo blijft.

Bernecker was sinds 2009 als stuntman actief. Hij deed mee in films als "The hunger games", "Fast & furious 8", "Fantastic four", "Logan" en "Black panther". Hij was 33.