Doden bij appartementsbrand in Honolulu

In Honolulu, in de Amerikaanse staat Hawaï, zijn zeker drie mensen omgekomen bij een brand in een appartementsgebouw. In sommige appartementen zouden nog mensen vastzitten. Hoeveel mensen er in de wolkenkrabber waren toen de brand uitbrak is onduidelijk.

Het vuur brak uit op de 26e verdieping van het Marco Polo-complex. Op beelden was te zien hoe zwarte rook uit de bovenliggende verdiepingen van het gebouw kwam. De vlammen sloegen uit verschillende appartementen naar buiten. De brand is intussen wel onder controle.

Volgens de autoriteiten zijn zeker 3 doden gevallen. In sommige appartementen zouden nog mensen vastzitten. Hoeveel mensen er in de wolkenkrabber waren toen de brand uitbrak is onduidelijk.

Het Marco Polo-gebouw heeft in totaal 36 verdiepingen en 586 appartementen. Het dateert uit de jaren 70 en is een van de grootste appartementencomplexen van Honolulu.