Negen leden van één familie komen om bij overstroming Arizona

In Arizona zijn 9 mensen van dezelfde familie om het leven gekomen in een overstroming die was veroorzaakt door een tropische storm. Ze verdronken in een canyon toen ze verrast werden door het wassende water. De overstroming was het gevolg van een tropische storm die plots was opgestoken. Naar een 13-jarige jongen wordt nog gezocht.

De familie was dit weekend gaan zwemmen in een zwemput aan een canyon, toen er plots een hevige storm losbrak. Door de zware regenval stroomde een beek in de buurt over. De familie werd verrast door het wassende water en werd meegesleurd.

Vier mensen konden uit het water worden gered. Voor negen anderen kwam alle hulp te laat. Er zijn vijf kinderen bij de slachtoffers. De hulpdiensten zijn nog op zoek naar een jongen van 13. In Arizona is een overstromingsalarm afgekondigd tot vanavond.