Rabobank.be stopt met al zijn beleggingsproducten

Bij de internetbank Rabobank.be kan je voortaan alleen nog sparen. De beleggingsproducten gaan uit het aanbod. Ze worden overgenomen door Keytrade Bank. Dat bevestigt Johan Vanhulle, de general manager van Rabobank.be. Volgens Rabobank.be "zorgt de snel veranderende wetgeving rond beleggen voor een groeiende complexiteit die steeds meer energie en budget vergde".

De pensioenspaarrekeningen, obligaties en fondsen van Rabobank.be verhuizen naar Keytrade Bank. Voor de Tak21-spaarverzekeringen stopt Rabobank.be als tussenpersoon en vallen de klanten terug op de verzekeringsmaatschappij die het product aanbood.

Het sparen is steeds de hoofdbrok geweest van de activiteiten van Rabobank.be, sinds die in 2002 in België actief werd. Het aantal beleggingsklanten is dan ook "vrij beperkt", zegt Vanhulle zonder meer preciseringen. Hij vertrouwt erop dat die klanten hun spaarrekening bij de internetbank zullen behouden.

Meest gelezen