Emma Watson lanceert oproep om ring terug te vinden die ze van haar moeder kreeg

Actrice Emma Watson heeft op Facebook een oproep gelanceerd om drie zilveren ringen terug te vinden. Een van de ringen kreeg ze van haar moeder op haar 18e verjaardag en noemt ze haar "meest betekenisvolle en meest speciale bezit". Watson is de ringen verloren in een wellnesscentrum in Londen.

Watson bezocht zondagnamiddag de Mandarin Hotel Oriental Spa in Hyde Park in Londen. Haar drie ringen stopte ze in een kluis in een locker. Achteraf vergat ze om de ringen er weer uit te halen. Ze belde naar het wellnesscentrum, maar de kluis bleek leeg en van de ringen was geen spoor.

"Als het zomaar enkele ringen waren, zou ik het kunnen aanvaarden, maar een van hen was een geschenk van mijn moeder. Ze kocht de ring de dag na mijn geboorte en droeg hem 18 jaar lang, zonder hem ooit uit te doen, en gaf hem dan aan mij op mijn 18e verjaardag. Ik draag de ring elke dag, het is mijn meest betekenisvolle en meest speciale bezit."

Watson vraagt iedereen die informatie heeft over de ringen, om contact op te nemen. "Ik kan niet genoeg benadrukken wat het voor mij zou betekenen om ze terug te krijgen. Er worden geen vragen gesteld", schrijft ze. De actrice heeft ook een speciaal e-mailadres aangemaakt: findthering@outlook.com