40 Meisjes gezocht voor optreden Raymond van het Groenewoud op Dranouter

Raymond van het Groenewoud zoekt 40 meisjes om samen met hem zijn beroemde nummer "Meisjes" te brengen op Dranouter Festival. De enige voorwaarden zijn tussen 2 en 102 jaar oud zijn en op zaterdag 5 augustus aanwezig zijn op het muziekfestival in de Westhoek.

"Meisjes", een van de meest bekende nummers van de zanger, blaast dit jaar 40 kaarsjes uit. Van het Groenewoud zal daarom zijn optreden op Dranouter afsluiten met het nummer in het gezelschap van 40 meisjes.

Via de Facebookpagina van het festival is een oproep gelanceerd om die meisjes te vinden. "Ben je tussen de 2 en 102 jaar en op de zaterdag aanwezig? Schrijf je dan als de wiedeweerga in via wedstrijd@festivaldranouter.be", zo staat er te lezen.

Meest gelezen