Brand bij de brandweer: garage van vrijwillig brandweerkorps in München zwaar beschadigd

In de Duitse stad München is de garage van een vrijwillig brandweerkorps zwaar beschadigd door een brand. De schade loopt in de miljoenen euro's. De oorzaak is nog niet bekend. De garage was pas vorig jaar pas in gebruik genomen.
Branddirektion Muenchen

De brand ontstond rond 9 uur vanmorgen. Brandweerkorpsen in de buurt rukten uit en na een half uur was de brand al geblust, maar dat kon niet verhinderen dat de garage, die pas vorig jaar was vernieuwd, zwaar beschadigd werd.

Het vrijwillige korps likt zijn wonden na de korte, maar hevige brand. Drie brandweerwagens gingen verloren en ook tientallen brandweeruniformen werden vernield door de vlammen. Zelfs de brandweer ontsnapt dus niet aan de verschroeiende vlammen.

Branddirektion Muenchen

Meest gelezen