Pukkelpop brengt 3.000 extra dagtickets in omloop

Pukkelpop brengt voor elke festivaldag 1.000 dagtickets extra in de omloop. Dat doet de festivalorganisatie omdat de tickets voor zaterdag al volledig uitverkocht zijn en ook de tickets voor donderdag en vrijdag snel de deur uitgaan. In totaal komen er dus 3.000 extra tickets vrij.
Jonas Roosens

Mensen die toch nog graag Mumford & Sons, Bear's Den, Jake Bugg of Flume willen zien, kunnen vanaf morgen toch nog een zaterdagticket kopen. De zaterdagtickets waren eind juni al uitverkocht, maar dat wordt nu verholpen door de festivalorganisatie. Met 1.000 extra tickets voor zowel donderdag, vrijdag als zaterdag kunnen late beslissers nog een ticket bemachtigen.

De 3.000 extra tickets zijn vanaf donderdag om 10 uur beschikbaar. De extra dagtickets zorgen er wel voor dat de combitickets bijna op zijn. Pukkelpop vindt plaats van 16 tot en met 19 augustus in Kiewit bij Hasselt. Dagtickets zijn verkrijgbaar voor 99 euro. Een combiticket kost 199 euro. Meer informatie via www.pukkelpop.be.