Randy Newman schrijft nummer over de penis van Donald Trump

De Amerikaanse zanger en componist Randy Newman heeft een nummer geschreven over de penis van de Amerikaanse president Donald Trump. Maar het nummer zal niet op zijn nieuwe plaat "Dark matter" staan, naar eigen zeggen om het niveau van de discussies rond Trump niet nog te verlagen.

Naar het album van Randy Newman wordt al lang uitgekeken, want het is al van 2008 geleden dat hij nog een album met nieuw materiaal uitbracht. Op 18 augustus verschijnt "Dark matter" in de rekken, maar het nummer over de penis van Donald Trump zal er dus niet op staan. Toch een kleine bloemlezing:

Newman heeft in het verleden al vaker activistische en controversiële nummers geschreven. Al kennen de meesten hem wellicht van zijn bekendste filmsongs, waarvoor hij ook een Oscar kreeg: "If I didn't have you" uit "Monsters, Inc." (2002) en "We belong together" uit "Toy story 3" (2011).

Het penislied haalt de plaat dus niet, maar een nummer over Poetin staat er dan weer wel op. In het bombastische lied peinst de Russische president over een oorlog rond de Middellandse Zee, terwijl hij klaagt over de democratie.