Koning en koningin ontmoeten Belgische dj's op Tomorrowland

Koning Filip en koningin Mathilde hebben op de nationale feestdag een bezoek gebracht aan het dancefestival Tomorrowland. Ze kregen er een persoonlijke rondleiding en spraken onder anderen met een aantal Belgische dj's.

De koning en koningin werden rondgeleid in de mediavillage en artiestenruimte van het festival. Ze gingen ook even langs bij de collega’s van Studio Brussel, waar nethoofd Jan Van Biesen en presentatrice Eva De Roo hen verwelkomden en van uitleg voorzagen.  

Daarna ging het vorstenpaar naar de vipruimte van het festival, van waaruit ze konden genieten van het uitzicht over de festivalweide. Ze namen er de tijd om een praatje te slaan met de Belgische dj's Netsky, Charlotte de Witte en Lost Frequencies. Ook een aantal gelukkige bezoekers uit onder meer Myanmar, Brazilië en Zuid-Afrika kregen de kans om de koning en koningin te ontmoeten, selfies en knuffels incluis. 

Als afsluiter kreeg het koninklijke paar een handgemaakte vlag van Tomorrowland cadeau. Onder grote belangstelling zakten ze daarna opnieuw af naar de hoofdstad, voor het traditionele vuurwerk aan het Paleizenplein later deze avond.