Diefstal op kamp KSA opgelost

De dief, die vorige week gsm's en geld stal op een KSA-kamp in Wezemaal, is gevonden. Toen de jongeren na een nachtspel in hun tenten aan het slapen waren, stal de dief voor zo'n 2.500 euro aan waardevolle spullen.

Het was de KSA uit Balen, die vorige bezoek kreeg van een dief, toen ze op kamp waren in Wezemaal. Na een nachtspel werden uit minstens twee tenten smartphones gestolen, geld en andere waardevolle spullen, samen goed voor zo'n 2.500 euro.

De politie wil voorlopig weinig kwijt over de zaak. Maar het lijkt erop dat ze toevallig bij de dief terecht zijn gekomen. Bij de verdachte is in elk geval een deel van de buit teruggevonden. De KSA-leden hebben al een deel van hun spullen teruggekregen. De resterende spullen krijgen ze pas terug na het onderzoek van de politie.