Dieter Coppens trekt op reis met mensen met het syndroom van Down voor Eén

Dieter Coppens werkt aan een nieuw programma voor Eén. Hij trekt met mensen die het syndroom van Down hebben op reis. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en is bevestigd door de VRT-persdienst. Het programma -dat voorlopig nog geen titel heeft- zal vanaf volgend jaar te zien zijn.

Dieter Coppens maakte eerder al twee seizoenen van "Copy beest" voor Eén. Daarin ging hij telkens een uitdaging aan met een dier met ietwat speciale eigenschappen. "Copy beest" krijgt voorlopig geen vervolg, wat niet betekent dat Coppens op zijn honger blijft zitten. Hij zal een nieuw programma presenteren voor Eén dat vanaf 2018 op tv te zien zal zijn. 

Coppens trekt daarvoor op reis met mensen die het syndroom van Down hebben. Het programma wordt gemaakt door Roses Are Blue, het productiehuis van neef en VTM-presentator Mathias Coppens.