Zwitserse politie arresteert verdachte kettingzaagaanval

De klopjacht op de man die ervan verdacht wordt gisteren in de Zwitserse stad Schaffhausen amok gemaakt te hebben met een kettingzaag is ten einde. De Zwitserse politie heeft aangekondigd dat ze de man opgepakt hebben.
AFP or licensors

In een statement stelde de politie dat de man gearresteerd werd door de politie van het kanton Zürich. Morgen zou er een persconferentie komen over de zaak. 

De vijftiger zonder vaste verblijfplaats wordt ervan verdacht verschillende mensen aangevallen te hebben met een kettingzaag in een verzekeringskantoor in de Zwitserse stad Schaffhausen. Door de politie werd hij omschreven als "gevaarlijk en agressief". Hij kon opgepakt worden in Thalwil, een stad op zo'n 60 kilometer van Schaffhausen. Bij de immense klopjacht kreeg de Zwitserse politie bijstand van haar Duitse collega's.