Negenjarig meisje verdwenen in Brussel

De politie is op zoek naar een negenjarig meisje dat sinds gisteren vermist is. Het meisje van Afrikaanse afkomst liep gisteravond weg uit een instelling in de Brusselse gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe. Een zoekactie door de politie gisteren heeft niets opgeleverd. De politie heeft een opsporingsbericht uitgevaardigd.

Het meisje, Malika, verdween gisteravond om 19 uur uit het opvangtehuis Prince Albert in de Edmond Parmentierlaan in Sint-Lambrechts-Woluwe. Sindsdien ontbreekt elk spoor. Ze is 1.60 meter lang en mager gebouwd, meldt de politie in het opsporingsbericht. Het meisje heeft lang gevlochten haar.

Wie meer informatie over het meisje heeft of haar gezien heeft, wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300. Mailen kan ook, naar opsporingen@police.belgium.eu.