Verdachte drievoudige moord Gistel gevat

De verdachte van de drievoudige dodelijke steekpartij in in Moere, bij Gistel in West-Vlaanderen is opgepakt. Dat werd ons bevestigd door het parket. Hij had gisterenavond drie mensen neergestoken. De slachtoffers zijn een jonge vrouw en haar beide grootouders. De dader van de steekpartij, die de voormalige vriend van het meisje zou zijn, was na de feiten op de vlucht geslagen, maar kon intussen gevat worden in Oostende. Dat meldt het parket.

De steekpartij gebeurde gisterenavond rond 21 uur in een woning aan de Alfons Vanheestraat. De dader zou eerst de jonge vrouw, zijn ex-partner, hebben aangevallen, waarna haar grootouders tevergeefs geprobeerd hebben de man te overmeesteren. De ouders van de jonge vrouw zijn momenteel op reis.

Na de feiten is de man op de vlucht geslagen, maar hij kon intussen gevat worden.